top of page
  • Alyssa Wieske

Toronto Residence Before and Afters

I am so excited to finally be able to share all of the details of this remodel with you guys! We started the design last January, and it really doesn’t look like the same space! Just about every interior wall was removed on the main level to create a much more functional and open space. The client was looking for a Scandinavian inspired space. We wanted the design to feel modern, but not cold so we added wall mouldings, warm toned wood floors and lots of throw pillows!

-FOYER BEFORES-

-THE AFTERS-

-DINING ROOM BEFORES-


-THE AFTERS-

-THE KITCHEN BEFORES-

-THE AFTERS-

-THE LIVING ROOM BEFORES-

-THE AFTERS-

-MAIN LEVEL BATHROOM BEFORES-

-THE AFTERS-

-2ND LEVEL BATHROOM BEFORES-

-THE AFTERS-

All images by the talented Cameron St. Visual Storytelling

Comments


CSVS4570-HDR.jpg

15% off at the Market

The market features a curated collection of our favourite pieces. Use code FROMTHEBLOG at the checkout for 15% off your order. 

bottom of page